Kandidaten

Bij Nivel sta jij centraal

Jouw succes is ons succes! Met die gedachten zetten wij ons dagelijks in om jouw ambities te verwezenlijken. Dagelijks komt er veel op je af en wij snappen dat je niet altijd zit te wachten op het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Daarom nemen wij deze zorg uit handen. Door een persoonlijke band op te bouwen weten wij waar jij behoefte aan hebt.

Contact

Waarom jij kiest
voor Nivel!

  • Persoonlijke adviseur

Bij Nivel werken we voor jou. Samen met jouw persoonlijke adviseur kijk je naar nieuwe mogelijkheden binnen je carrière. Altijd al een nieuwe stap willen maken? Twijfel niet, dan zetten we samen de volgende stap.

  • Ontwikkeling

Wij geloven in jouw ontwikkeling en een leven lang leren. Daarom staan jouw ambities centraal en helpen we jou het beste uit jezelf te halen. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan kijken we samen naar de volgende stap in je carrière.

  • Groot netwerk

Samen naar de top, dat is ons doel. Met ons enorme netwerk gaan wij voor jou nieuwe deuren openen. Dan brengen wij jouw carrière naar nieuwe hoogtes.

Leer ons kennen

Weten waar je aan toe bent!

Bij het behalen van succes is persoonlijk contact en vertrouwen uitermate belangrijk. Dit begint bij de kennismaking met onze werkwijze en organisatie. Neem snel een kijkje hoe wij te werk gaan in ‘onze’ bouwwereld.

Onze mogelijkheden
  • Onze werkwijze

Vertrouwen is een cruciale factor voor succes. Bekijk snel hoe wij dit vertrouwen opbouwen met onze werkwijze.

Onze werkwijze
  • Over Nivel

Al 24 jaar zijn wij de verbindende factor tussen jouw ambities en vooraanstaande organisaties. Neem een kijkje in onze geschiedenis.

Over Nivel

Onze vakgebieden

Denken in mogelijkheden

Bij Nivel denken wij met jou mee, samen sta je namelijk sterker dan alleen. In de loop der jaren hebben wij met een enorm netwerk van technische professionals groei gerealiseerd voor verschillende organisaties. Hierbij ligt ons specialisme binnen twee vakgebieden; Bouw & Architectuur en Infra. Neem snel een kijkje wat wij voor jou kunnen betekenen.

Het vakgebied Bouw & Architectuur bestaat uit woning-, utiliteits- en industriebouw zowel voor (her)ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Binnen dit vakgebied werken wij nauw samen met verschillende opdrachtgevers zoals; ontwikkelaars, architecten- en projectmanagementbureaus, aannemers, woningbouwverenigingen en gemeentes.

Hierbij helpen wij jou groeien in functies zoals; tekenaar, werkvoorbereider, calculator, uitvoerder, projectleider en toezichthouder.

Het vakgebied Infra bestaat uit de algemene GWW, beton- en waterbouw, (ondergrondse)infrastructuur, stedenbouwkunde en milieu- en cultuurtechniek. Binnen dit vakgebied werken wij nauw samen met verschillende opdrachtgevers zoals; aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, rijksoverheden en gemeentes.

Hierbij helpen wij jouw groeien in functies zoals; tekenaar, werkvoorbereider, calculator, uitvoerder, projectleider en toezichthouder.