Opdrachtgevers

Samen bouwen aan successen!

Onze mensen ondersteunen jouw groei en daar zijn we trots op. Op basis van wederzijds vertrouwen en transparantie hebben wij de afgelopen 24 jaar gebouwd aan een enorm netwerk professionals. Onder het motto samen bouwen aan succes, staan we altijd voor je klaar. Of het nu gaat om personeelsinvulling, toekomstbestendigheid van je organisatie of veranderingen binnen de markt; bij ons kun je altijd terecht.

Contact

Waarom jij kiest
voor Nivel!

  • Sparringpartner

Onze consultants zijn jouw sparringpartners. Met uitgebreide kennis van de branche en inzage in de nieuwste (duurzame) ontwikkelingen maken wij jouw organisatie toekomstbestendig. Samen kijken we naar passende oplossingen voor jouw organisatie.

  • Landelijk netwerk

Wij bouwen al jaren aan een uitgebreid netwerk van technisch talent. Dit netwerk zien wij als een poel van kennis en ervaring die we graag met je delen. Samen bouwen we jouw organisatie verder uit met onmisbare talenten.

  • Betrokkenheid

Weten wat er speelt binnen jouw organisatie, dat is bij Nivel heel gewoon. Dit doen we door betrokkenheid, transparantie en vertrouwen centraal te zetten. Samen gaan we een mooie toekomst tegemoet.

Leer ons kennen

Effectieve samenwerking

Vertrouwen en begrip is het sleutelwoord voor een effectieve samenwerking. Een uitgebreide kennismaking en transparante werkwijze vormt de fundering voor duurzame groei. Hierdoor helpen wij jouw organisatie verder. Bekijk snel hoe wij deze fundering aanleggen en hoe wij bouwen aan jouw succes!

  • Werkwijze

Bij Nivel hanteren we een duidelijke en transparante werkwijze zodat je weet waar je aan toe bent. Weten hoe dit in zijn werk gaat?

Bekijk onze werkwijze
  • Over Nivel

Al 23 jaar zijn wij de verbindende factor tussen technisch talent en vooraanstaande organisaties. Neem een kijkje in onze geschiedenis.

Over Nivel

Onze vakgebieden

Denken in oplossingen

Bij Nivel denken wij met jou mee, samen staan we namelijk sterker dan alleen. In de loop der jaren hebben wij met een enorm netwerk van technische professionals groei gerealiseerd voor verschillende organisaties. Hierbij ligt ons specialisme binnen twee vakgebieden; Bouw & Architectuur en Infra. Bekijk snel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Het vakgebied Bouw & Architectuur bestaat uit woning-, utiliteits- en industriebouw zowel voor (her)ontwikkeling, nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Binnen dit vakgebied werken wij nauw samen met verschillende opdrachtgevers zoals; ontwikkelaars, architecten- en projectmanagementbureaus, aannemers, woningbouwverenigingen en gemeentes. Hierbij helpen wij jou groeien met starters en ervaren professionals zoals; tekenaars, werkvoorbereiders, calculators, uitvoerders, projectleiders en toezichthouders.

Het vakgebied Infra bestaat uit de algemene GWW, beton- en waterbouw, (ondergrondse)infrastructuur, stedenbouwkunde en milieu- en cultuurtechniek. Binnen dit vakgebied werken wij nauw samen met verschillende opdrachtgevers zoals; aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, rijksoverheden en gemeentes. Hierbij helpen wij jouw groeien met starters en ervaren professionals zoals; tekenaars, werkvoorbereiders, calculators, uitvoerders, projectleiders en toezichthouders.