Over Nivel

Verbind je met ons netwerk!

Bij Nivel houden wij ons dagelijks bezig met het verbinden van technisch talent en vooraanstaande organisaties in de bouw en civiele techniek. Dit doen we al 24 jaar op ‘onze’ manier. Waarbij we bouwen op wederzijds vertrouwen, transparantie en persoonlijke contact.

Met deze methode hebben we samen met kandidaten en opdrachtgevers nieuwe hoogtes in de bouw en civiele techniek bereikt. Dit heeft tot mogelijkheden geleidt die we niet voor mogelijk hielden. Wij zijn hier ontzettend trots op en we kunnen niet wachten om jouw ambities te verwezenlijken.

Samen op duurzame wijze naar de top en volledig weten waar je aan toe bent; Dat zijn wij, dat is Nivel.

Contact

Nieuwsgierig & gedreven?

Work hard, play hard

Ben jij nieuwsgierig, gedreven en wil jij onderdeel worden van het gezelligste detacheringsbureau van Nederland? Wil je werkzaam zijn in een dynamische omgeving waar elke dag vol uitdagingen zit?

Kom dan werken als Consultant op een van onze vestigingen in Breda, Eindhoven of Utrecht! Wij lachen, bellen, rijden, bezoeken, mailen, luisteren, praten, onderhandelen, adviseren en drinken koffie (doordeweeks).

Vrijdagmiddag drinken we samen een borrel en daarnaast zijn er geregeld leuke bedrijfsuitjes zoals ons tripje naar Ibiza en onze jubileumreis naar Lapland.

Jouw nieuwe baan!

Stage bij Nivel

Leer de kneepjes van het vak

Kom dan jouw stage lopen bij Nivel! Als stagiair doorloop jij alle werkzaamheden die een Junior Consultant bij Nivel heeft.

Je krijgt dagelijks te maken met koude of warme acquisitiegesprekken, relatiebeheer, klantbezoeken, intakegesprekken met kandidaten en andere commerciële uitdagingen.

Op naar die stage!

Historie

Een kijkje in onze rijke historie!
 • 2000

  2000 het jaar waarin Nivel wordt opgericht door Erik van Helvoort. Hierbij ligt de focus op de afdeling Civiele Techniek.

 • 2001

  Jaap Voets sluit zich in 2001 aan bij Nivel en breidt Nivel uit met een afdeling Bouwkunde. Samen vanuit een klein kantoor aan de Singel in Breda worden de markten uitgebouwd en groeit Nivel uit haar jasje.

 • 2003

  In 2003 verhuist Nivel van het kantoor aan de Singel naar een monumentaal kantoor aan de Haven in Breda. Vanuit dit nieuwe kantoor groeit Nivel gestaag verder.

 • 2006

  De afdeling Architectuur wordt in 2006 opgericht en in korte tijd bouwt de afdeling een goede naam op binnen de branche.

 • 2010

  Het jaar 2010 staat in teken van de 4de afdeling binnen Nivel. Ditmaal zal het bereik van Nivel uitgebreid worden met de afdeling WEI.

 • 2015

  Het monumentale kantoor aan de Haven barst uit haar voegen en Nivel verhuist naar een groter kantoor aan de Emmastraat in Breda.

 • 2016

  Een mooie stap wordt in 2016 gemaakt als Nivel haar tweede vestiging opent in Vianen.

 • 2017

  De volgende uitbreiding volgt in 2017 als Nivel haar derde vestiging opent. Hier is een prachtige locatie gevonden aan het Kennedyplein in Eindhoven.

 • 2018

  In 2018 verplaatst vestiging Vianen naar een nieuw kantoor in Utrecht gelegen aan de Orteliuslaan.

 • 2020

  In 2020 wordt de volgende mijlpaal binnen Nivel bereikt en worden Kees van Helvoort en Pieter Jonker aandeelhouder binnen Nivel.

 • 2023

  Nieuw hoofdkantoor: Vanwege de groei en ambitie verhuist Nivel naar een gloednieuw hoofdkantoor, gelegen op een schitterende locatie aan de Spoorstraat 200 in Breda.

 • 2024

  Naast Bouw en Infra start Nivel een 3e businessunit: Overheid

  Deze stap stelt Nivel in staat om haar expertise en unieke aanpak binnen diverse overheidsorganen nog beter aan te bieden.